Menu
  • Nederlands
  • English
  • Français

H008 Draaibank- Lathe Hampfa-Geja

Metaalbewerking Metalworking machines

 
 

Deze goed gemaakte Geja, made in Holland heeft een centrale ronde staaf als bed met daarachter een stabiliserende rechthoekige staaf en vooraan de voedingsschroef met een klauwkoppeling aan het kopeinde. Deze eenvoudige maar verrassend effectieve lay-out is identiek aan die gebruikt op de EXE 2.5"-draaibank zoals die voor het eerst werd gemaakt in de jaren 1920, maar in het geval van de "onbekende" met de samenstellende delen horizontaal in plaats van verticaal.
Aandrijving naar de voedingsschroef gebeurt door een 3-staps verlenging van de vrijhangende koprol, de aldus geleverde snelheden worden aangevuld met een tandwieltrein met 2 versnellingen - met als effect een verdere verlaging van de voedingssnelheid en een verhoging van het beschikbare koppel. Uit het uiterlijk lijkt het erop dat de kop een snelheidsverlagende achtertandwielassemblage bevat.

Prijs 750 euro

Voor een kleine meerprijs van 75 euro kan er een goede europese elektromotor bijgeleverd worden.

Pour obtenir des information plus techniques sur machine, veuillez remplir vos coordonnées et vous ferons parvenir par mail, ainsi que le prix.

Oui, je souhaite recevoir d'informations sur ce produit.

Nom d'entreprise
*
E-mail
*
Nom
Message
 
 
 
 
ou appeler directement pour plus d'informations +31 621202803